keskiviikko 16. maaliskuuta 2016

Kaixo!

Eilen menimme koululle jossa pidimme luokalle esityksen Suomesta. Vietimme myös aikaa luokassa jossa he kertoivat meille heidän kulttuuristaan ja antoivat palan peristeistä kakkua. Sitten menimme paikalliseen San telmo museoon jossa he kertoivat meille historiastaan. Kierroksen jälkeen menimme toiseen luokkaan pitämään esitelmän ja keskustelemaan suomesta. Päivän päätteeksi menimme vanhaan kaupunkiin kiertelemään kauppoja.




Tänään oli meidän ensimmäinen työpäivä Forum sportissa. Menimme bussilla töihin ja odotimme työpäivää innolla. Työpaikalla oli todella mukava henkilökunta ja kaikki ottivat meidät hyvin avoimesti vastaan, vaikkei melkeen kukaan osannut englantia. Pärjäsimme kuitenkin hyvin elekielen avulla ja avoimella mielellä.




Työpäivän jälkeen Irene yksi koulun oppilaista tuli hakemaan meidät ja vietimme yhdessä aikaa hänen kavereiden kanssa. Kävimme hankkimassa meille espanjalaiset prepaid liittymät jolla pystymme pitämään yhteyttä. Irene näytti myös meille paikallisen Gale bar nimisen paikan jossa maistoimme paikallista siideriä. Oli todella mukavaa viettää aikaa heidän kanssaan!
<3 Ronja & Minni


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti